Persoonlijke Stijlanalyse(DISC)

Nu begrijp ik mezelf

Ons gedrag en communicatie heeft veel invloed op onze effectiviteit. We werken of leven meestal niet alleen, maar zijn wel afhankelijk van wat ons gedrag doet bij andere mensen. 
Wat voor de één duidelijk communiceren is, is voor de ander te confronterend. Wil de één graag alle achtergronden weten, duurt de ander dat allemaal véél te lang. Herkenbaar...?

Hoe mooi en praktisch zou het zijn om een 'handleiding' van uzelf te hebben: Een kort en krachtig boekje waarin uw sterke punten, aanleg en talenten in staan en waar u veel energie van krijgt en gelukkig van wordt.
Ook staat erin wat u veel energie kost, waar u de hulp van anderen goed bij kunt gebruiken, wat uw communicatiestijl is en hoe anderen het liefst communiceren. 
Dat is nu mogelijk en gaat sneller dan u denkt! 
Door 24 vragen te beantwoorden in 15 minuten komt u dit alles te weten, in uw persoonlijke Stijl Profiel. 

Het Persoonlijke Stijl Profiel analyseert uw stijlvoorkeur. Het geeft u inzicht in uw stijl van gedrag en communicatie en hoe u die het beste kunt gebruiken. Daarmee begrijpen anderen u beter en begrijpt u uzelf ook veel beter! Zó kunt u sneller tot betere resultaten komen. 

Daarnaast krijgt u ook inzicht in de voorkeur die anderen prefereren, waardoor u anderen beter begrijpt. Als u anders communiceert met mensen zullen de resultaten van deze communicatie ook anders zijn. Door het profiel bent u in staat talenten te gebruiken maar ook frustraties te herkennen en te verhelpen.

Wat levert het u op

Heel veel! 
- Prettiger en effectiever samen werken en leven met anderen
- Effectiever omgaan met conflicten
- Handvatten voor zelfmanagement

Wat Savenije Training & Advies voor u doet

Als gecertificeerd Q4-profiles consultant verzorgen wij de test en bespreken persoonlijk met u de uitkomsten. We bespreken dan samen de resultaten, per persoon of met een kleine groep in één sessie. Een verhelderende ervaring die investering voor u of uw bedrijf zeker waard is.

 

Neem nu contact op