Medewerkers motiveren, met maximaal rendement

Van personeel naar medewerkers

Droomt u er ook van? Gemotiveerde medewerkers die zich bewust zijn van het belang van hun eigen rol in de organisatie? Die de bedrijfvisie delen en met enthousiasme het beste uit zichzelf halen en daardoor garant staan voor het optimaal functioneren van de organisatie. Een onhaalbare doelstelling? Zeker niet. Met behulp van een deskundige visie en aanpak kunnen motivatie en prestatie van medewerkers enorm verbeteren. Zodat uw ondernemersdoel uiteindelijk een breed gedragen gemeenschappelijk doel wordt. Savenije Training & Advies heeft de expertise in huis om dit proces te ondersteunen en sturen. ...

Voor leidinggevenden en medewerkers

Enkele organisaties waar wij als begeleider/trainer/coach actief zijn of zijn geweest zijn o.a: 

Ervaren gedrag

De rol van de leidinggevende is bepalend. Het door de medewerkers ervaren gedrag van de leidinggevende, wordt door de leidinggevende zelf, niet altijd op de juiste waarde geschat. Wij zetten onze kennis en kunde graag in om ook aan uw succes een bijdrage te leveren.
 
Voor u als leidinggevende is het belangrijk om te vertellen hoe het moet, voor de medewerkers is het vooral belangrijk te weten waarom het moet. 
Het willen wordt belangrijker en uw medewerkers tonen meer zelfstandigheid, proactiviteit en creativiteit. Van moeten naar willen!

Haal nu meer uit uw medewerker